yg sudi bersama cm....

Sabtu, Mei 16

SELAMAT HARI GURU SEMUA...

Happy Teacher Day... untuk cikgu semua
Cikgu..kami hemsemkan...SELAMAT HARI GURU.....

"Selamat Hari Guru....cikgu!!!....kami semua sayang cikgu....


Rakan-rakan baru di SMT Sepang...semoga ukhwah kita bertambah manis hari demi hari


Teman seperjuangan tawa dan menangis di SMT ERT Setapak KL..saya rindukan semua...




Hari ini handphone buruk cikgu tak henti-henti berbunyi tanda ada msg,dari pagi sampai ke malam.Lengguh jari,menekan membalas msg,ke mana-mana pi pun dok menjawab msg,masak,mengemas,lepak,tangan tetap menekan punat handphone...Terima kasih semua atas ingatan doa dan ucapan ....UNTUK SEMUA RAKAN GURU...SELAMAT HARI GURU.....




Saya kongsi antara ucapan yang saya terima....


" Guru..dalam ajarnya ada harapan....
Dalam tegurnya ada doa....
Dalam marahnya ada sayang...
Dalam tawa ada kemesraan,
Dalam diamnya ada kebijaksanaan..
Dalam tangannya Sahsiah terbina..
Berbanggalah menjadi guru...SELAMAT HARI GURU...
Dari..: Cik Norhayati...thanks k.ti...k.ti juga guru yang penyayang....
" Mak cakap cikgu,cam Maggi makanan rutin time susah
Abah cakap cikgu..cam Astro macam-macam ada...
Tapi saya cakap cikgu cam "LOREAL.kerana DIRIMU BEGITU BERHARGA...
SELAMAT HARI GURU...
Dari: Cikgu Zeti Marini...thanks zeti,u ni close betul dengan kosmetik...kita kan rakan sebaya..
Salam cikgu mas...Saya ucapkan SELAMAT HARI GURU,semoga menjadi guru yang dedikasi dan di contohi...
Dari : Pn.Hjh....(alamak bekas boss saya...terima kasih pn.hajjah,malangnya kat sini pun kekadang ter datang lambat lagi....dalam proses kuasai management time..doakan saya..
Dan dari pelajar-pelajar ,bekas-bekas pelajar,kawan-kawan dan semua yang mengingati saya...terima kasih
...I LOVE U ALL......................

6 ulasan:

a.t.i.k.a berkata...

hye mandak.
atika here. :)


happy teachers day !!
^_^

cikgu mas berkata...

Salam anak sedara tersayang.......

Wah,selama ni jadi silent reader jer ker?
Jadi ker nak ke U.S Ogos ni? lama dah mak andak tak jumpa...belajar betul-betul.i miss u..take care

DrSam berkata...

salam,
selamat hari guru! Anda insan yang hebat.

cikgu mas berkata...

Salam Dr Sam

Thanks..so big compliment..yup kehebatan untuk semua guru-guru yang hebat.Salam ukhwah dari saya..

Atikah berkata...

16 Mei datang lagi
Istimewa buat cikgu seluruh dunia
Jasamu guru tidak ternilai
Tanpamu siaplah kami semua

Selamat Hari Guru
Istimewa buat Kak Mas


p/s; kak mas nk no phone... semua no tel lost... sim kad prolem ler... please!!!! :)

cikgu mas berkata...

tel lama k.mas rosak,byk no lost ,no u pun tika,tak pe email k.mas,beri no phone..masurieya@gmail.com,pas tu k.mas call back... miss u lah..take cara

(anak sedaraku pun nama atika)

datang menjengukku

Dian Sastro

di saat waktu berhenti...
kosong dimensi membutakan mata,
memekakkan telinga
lalu diri menjadi hampa
saat paradigma dunia tak lagi digunakan untuk menerka*
sadarku akan hadirmu,
mematahkan sendi2 yang biasanya tegak berdiri

WHEN I NEED YOU, I JUST CLOSE MY EYES AND I WITH YOU....

WHEN I NEED YOU,  I JUST CLOSE MY EYES AND I WITH YOU....
AND ALL THAT I SO WANT TO GIVE YOU,ITS ONLY A HEARTBEAT AWAY..........I LOVE YOU...

Doaku dalam hidup yang sementara..

Doaku dalam hidup yang sementara..
Ya Rabbi..izinkan aku menjadi...seperti pepohon rendang yang memayungi insan sekelilingku dengan cinta dan kasih sayang yang bersulam redhaMu..sampai masa pohon ini akan kering dan mati namun tersenyum puas tika dirinya menyembah bumi..

Life must go on........

Life must go on........
When u need a shoulder to cry on..i ll be there....

PERSAHABATAN ITU KEKUATAN...

Just for Today