yg sudi bersama cm....

Selasa, Oktober 6

Risau yer saya..


Rasa tak boleh nak senyum hari ni...
Kata pelajar..."kenapa ni cikgu?????? saya senggih jer..."La tak seronoklah cikgu cam ni!!!...kata si Azizi....

saya kata.. "pi duduk jauh-jauh..cikgu susah hati ni!!!"....silap-silap awak yang kena nanti..".

Aiik cikgu marah nampak!!!...jarang macam ni!!!

Adoi tolonglah faham cikgu ada problem arr,cam ni lah hidup ada jer benda yg mengugat kegembiraan kita...harapnya masalah ku akan selesai secepat mungkin.kalau tidak mampuhhh...hehehehe,,,senyuuuuuuuuuuuuummm..

35 ulasan:

manzlie berkata...

salam cikgu mas...

jangan lah risau..inayslah nanti terubat lah kerisauan tuh..cuba bawa bertenang dulu...insyaalah will be ok.

waslam

hani@debumelukut berkata...

worrying is like sitting on a rocking chair..
it gives u something to do but gets you nowhere.

sI tEDI berkata...

semoga semuanya kembalik ok!

ummu_hanis berkata...

salam sifu,
nape plak nih.
sape kah telah menggugat kegumbiraan sipu ku.
sabo ye sipu.
nnt jgn lupe check karangan saya ye.
dah 2 dah saya anto.
leb u sipu.
nnt crite ye ape gundah gulananye.
leb u sipu.
muahhhhhzzz utk sipuku yg jelite.

Noor berkata...

My Dear Babeh..

risau arr.. awat macam tu..

'rungkaikan lah kerisauan mu itu.. kira nya ia merantai hati mu.. kerna ku tahu.. diri mu bisa mengatasi nya..'

...'Just call my name
and i'll be there.. i'll be there'

ngeh ngeh ngeh

Hanis berkata...

salam kanda....

smileeee.....comelnye gambar baby tuuu...rasa nak peluk & cium2 jee....
selawat bebanyak....insyallah, hati kanda akan tenang...& hati tenang dpt berfikir secara waras...masalah dpt di selesaikan...

Azemi Ali berkata...

Salam CM

La Tahzan.

afeezz berkata...

setiap masalah ada jalan penyelesaiannya....

ummi humaira berkata...

salam CM..
baca atau pandang ler quran, atau kaabah kat PDKM tu lama2,nnti hati jd tenang

sonata anak kancil berkata...

harap hidup sudah ceria hari ini....

Dr Chenta berkata...

salam CM,

kerisauan (kemurungan?....) adalah reaksi normal kepada tekanan atau bahaya, tetapi perasaan cemas dan kekhuatiran yang berturut-turut mungkin disebabkan 'disorder' kebimbangan. Gangguan kerisauan boleh membuat hidup sengsara. Kebanyakan kerisauan/kemurungan/kebimbangan dapat dirawat dengan jayanya, biasanya melalui bantuan campuran daripada kaunseling dan ubat-ubatan. Gangguan kemurungan sangat umum, dengan satu dalam 10 orang mengalami masalah ini pada suatu masa dalam hidup mereka.

p/s; "dan mintalah pertolongan dgn bersabar dan bersolat...."

rezeki berkata...

salam cm,

itulah nama kehidupan, suka - duka, pahit - manis menjadikan diri kita lebih dewasa dalam mengharungi dunia yang fana ini. kalau tidak takde thrill

ps: cikgu jgn mare, nti kena jual ngeh,ngeh,ngeh

||alis|| berkata...

doa, sabar banyak yer cikgu sayang... alis doakan cikgu kuat macam hulk :P

Asnija berkata...

Mas nape ni Mas...risau duit...hujung bulan lama laie? He...heh...akak pun risau gak....kita makan maggi sama-sama ye....
Risau...best friend tak datang laie...he...heh...mana tahu rezeki Allah nak bagi....syukur alhamdulillah...
Risau....pasal husband? Tak pe...tak yah risau....husband Mas memang cayanggggg.....bangetttt....dengan Mas, cuma dia kan tersendiri dengan cara nye yang tersendiri...
Risau pasal anak-anak? Doakan mereka banyak-banyak....doa ibu pada anak-anak nya amat makbul...
Risau pasal kerja? Berenti kerja...haaaa....tukar kerja....esok kalau kat tempat kerja baru risau balik...haaa...tukar kerja lagi...amacam? baguss tak cadangan akak ni.....

cikgu mas berkata...

salam ciklie

doa orang mekah amat cm hargai..ok tenang yer,,tarik nafas...n senyummm....insyallah will be ok..

cikgu mas berkata...

salam sayang untuk kak hani

adoi teacher sorang ni sering tampil dgn falsafah omputih yer..tq kak..insyallah will be ok,pray for me,,thanks for your love..

cikgu mas berkata...

salam SI tedi

thanks dear,insyaallah..

cikgu mas berkata...

salam ummu hanis

oh my dear
sifu ada sikit risau
pasal koja n budak2 sekolah ni
tetiba jer kesulitan datang
sifu sikit kaget,panik n gabra
sifu cuba bertenang
sifu jadi lapauuu ,sifu mahu makan yg sodap2..masakkan sifu my paberet boleh??..Spaghegtii bolognise..yg sodap darimu untuk sifu mu g jeliter ini...

cikgu mas berkata...

salam kak noor

oh my dear babeh

i`m lost something,fuuh i dont know where..cari kan lah!!its ok..

sure,i call you babeh, n when i need u i m just close my eyes n i`m with u...muaaaaahh.

cikgu mas berkata...

salam hanis

oh sis better u peluk k.mas ni dr baby omputih tu...hmmm ,i miss u..

cikgu mas berkata...

salam fren en mie


amboi cakap arab dia!!! La tahzan or dont be sad,....tq atas doa,,tak sedih cuma sikit risau...

cikgu mas berkata...

salam adik ku afeez

yup semua problem ada penyelesaian,dont worri kan!!!tq dear...

cikgu mas berkata...

salam kak ummi

betul tu,balik pada Allah,Allah jua tempat mengadu..

cikgu mas berkata...

salam cikgu sonata

senyumm pasti terukir dibibirku...walau dlm apa situasi pun..

cikgu mas berkata...

salam doktor

tqvm atas saranan ,namun CM tak seserius tu,CM still can smile n senyummmmm termanis untuk doktor dan semua yg cm sayangi...tq dear..

cikgu mas berkata...

salam rezeki


ngeh,ngeh,ngeh ada ker org nak beli kalau Cm dijual???

cikgu mas berkata...

salam aliss sayang

CM mmg suka hulk n nk jadi sekuat hulk,or jadi bini hulk,hehehehe,,u pun suka hulk yer???mmg org melaka ni!!!

cikgu mas berkata...

salam kak nija

akak mmg bessssttttt!!!! muaahhh,cayaa kak nija,still no 1 forever...

Dr Chenta berkata...

salam CM,

boleh ke saya lihat "senyummmmm termanis" untuk saya tu???

hehehe....

ummu_hanis berkata...

salam sifu,
boleh saje dong.
senang je tu.
nnt eh aku masak spesel utk sifu ku yg rupawan.
tapi kene la..
tungguuuuuuuuuuuuuuuu.
huhuhu.

cikgu zainab berkata...

salam mas,

bertenang dik...minta tolong CL doakan depan Kaabah agar segala kekusutan terungkai juga.

PINATBATE berkata...

CM..
senyum penawar duka....

maiyah berkata...

tgk baby tu wat nak ketawa, hrp sentiasa tabah biar apa yg melanda perasaan :)

Cik Amy Sensei berkata...

salam cikgu mas..

semoga kerisauan itu akan hilang ditelan angin yang mendatang..moga hidupmu kembali ceria..


p/s: salam kenalan buat cikgu mas!

Ayah Zain berkata...

Salam CM,.

awat jadi lagu tuh. hanya CM sahaja yang mengetahuinya.

datang menjengukku

Dian Sastro

di saat waktu berhenti...
kosong dimensi membutakan mata,
memekakkan telinga
lalu diri menjadi hampa
saat paradigma dunia tak lagi digunakan untuk menerka*
sadarku akan hadirmu,
mematahkan sendi2 yang biasanya tegak berdiri

WHEN I NEED YOU, I JUST CLOSE MY EYES AND I WITH YOU....

WHEN I NEED YOU,  I JUST CLOSE MY EYES AND I WITH YOU....
AND ALL THAT I SO WANT TO GIVE YOU,ITS ONLY A HEARTBEAT AWAY..........I LOVE YOU...

Doaku dalam hidup yang sementara..

Doaku dalam hidup yang sementara..
Ya Rabbi..izinkan aku menjadi...seperti pepohon rendang yang memayungi insan sekelilingku dengan cinta dan kasih sayang yang bersulam redhaMu..sampai masa pohon ini akan kering dan mati namun tersenyum puas tika dirinya menyembah bumi..

Life must go on........

Life must go on........
When u need a shoulder to cry on..i ll be there....

PERSAHABATAN ITU KEKUATAN...

Just for Today