yg sudi bersama cm....

Selasa, September 1

Hari ini CM sangat hepi...nak tau kenapa???????

Bismilahirahmanir rahim.................dengan bangga nya CM nak beritahu...hasil usaha gigih tak kenal jemu......akhirnya...HARI INI DALAM SEJARAH.........................................................



DIRIKU TELAH BERJAYA
MEMBUNUH BUAYA YANG BERTAPA DI RUMAHKU SELAMA BERBULAN-BULAN
DAN MENGIKUT SEMUA FOLLOWERKU DI MANA MEREKA BERADA....
CHE PIT,CHE LI..APIZZ,TIKA, NOOR,REZEKI.AYAH ZAIN,HANIS,CIKGU AIDIL,EN MIE,ASNIJA,DR CHENTA DAN LAIN-LAIN YG SANGAT KU CINTAI.................
AKU BUKAN LAGI RATU BUAYA,
HEHEHEHE...
 UCAPKAN TAHNIAH,
DENGAN DARAH DAN AIR MATA
AKU BERJUANG
MEMBUNUH BUAYA ITU................

47 ulasan:

shami2 berkata...

Salam CM

Hahhhhhhhhhhhh, nak gelak pun ada, terperanjat pun ada..adihhh hiks..hiks...gigi dia cukup menawan...

p/s: CM istimewa buat abg samad ka....atau CL kita tuhh...

Asnija berkata...

La, ingat tadi hepi sebab pasal gigi pelesu yan macam kat gambar tu....wah kalau betul tadik nak ucap tahniah bergigi baru Raya ni...menyeringai dik oiii...takut nyer...

ps: tapi tak best le sebab title Ratu Boyer tu macam sweet la kat Mas....sesuaiii....

Asnija berkata...

ye la...kan kata sakit gigi...manalah tahu pasang semua gigi pelesu baru....terangkat CL dan abang samad tengok senyuman mu...pasti menawan....

Hanis berkata...

Ya Allahhhhh....hanis pon terkejuttt....hanis masuk je blog hanis...hanis tengok HIDUP INI SEMENTARA...berada ti tangga teratas....selalunye berada ditangga terbawah bersama buaya nya tuuuu....patu tengok belik betul222...betul ke nie blog kak mas...'HARI INI CM SANGAT HEPI....NAK TAU KENAPA????"..hahahaha hanis terus tau kenapa...betul tekaan hanis....anyway tahniah kak mas...kini umah kak mas terus berubah wajah...dr pd tadi hanis nak habaq...tp tak berkesempatan...kesibukan....
p/s: berlawan ngan ayah zain nampak....cayalah kak mas....usaha anda telah berjaya...berkat sakit gigi tuuuu

Imran Paris berkata...

CM...buaya...buaya apa ni tembaga ke Bujang Senang :)

apiz hensem berkata...

kami mau buaya itu kembali!!
kami mau buaya itu kembali!!
kami mau buaya itu kembali!!
(ulang 100x smpi kak mas bosan)

cheq main click jer tadi, igtkan rumah Hanis, pastu tgk tajuk "Hari ini CM sangat hepi..nak tau kenapa????" pastu saya seraya berfikir, tebiat ke Hanis nak wat entry pasal CM.. hahah (sorry yek hanis)... last2 tgk kak mas nyer rumah... first time dalam senarai teratas...

kak mas.. kami akan merindui buaya itu, tp title "Ratu Buaya" tetap milik kak mas ku sayang

Che' Pit berkata...

salam.. hmm tak tahu nak kata apa..

CM ni mmg kejam,, dah bela berlama2, pastu CM bunuh depa semua.. apa salah depa?

piz jom buat piket

we want buaya
we want buaya
we want buaya

oh tidak, kembalikanlah buaya2 itu.. kami pasti merinduinya.. tapi akan tetap ku panggil mu CM si RB

khairyn berkata...

woah!
Tahniah! Hebat!!!

sonata anak kancil berkata...

CM - sonata tak faham!!! lurus bendul betol...

Noor berkata...

As Salam babeh..

alaaa.. awat p bunuh boya2 tu.. sian kat depa.. dah lah tu, bunuh dalam bulan posa.. tak baik ooo.. kot ye pun tggu lah masa raya korban.. la la la

psst.. walau dibuang sejauh mana sekali pun.. dikau sudah sinonim dgn panggilan RB.. dan cheq amat menyukai.. awww.. i like

pijal.. afizz.. dah dah jom balik dik.. tak yah nak piket depan umah CM nie.. berpeluh-peluh pegang sepanduk.. tak pe.. mggu depan akak bawak korang p ulu kelang ek.. kita carik boya kat zoo.. hu hu

cikgu mas berkata...

Salam shami2

Cantikkan gigi dia.???.tersenyum lebar penuh makna,hehehe...

cikgu mas berkata...

Salam kak nija

Apa???title ratu buaya still sweet untuk saya????ok gak yer,ratu jugak,tak dpt jadi ratu cantik,ratu buaya pun ok peee!!!

cikgu mas berkata...

Salam kak nija

saya kalau pasang gigi palsu saya pastikan semua gigi mas kak..bersinar2..samad tak boleh lupa punyer...

cikgu mas berkata...

salam hanis

sebab tgk blog ayah zainlah diriku berasa begitu tercabar melihat kesungguhan AZ buat renovation rumah dia...hmm tak boleh jadi umah CM begitu boring ,dgn gambar padang pasir yg tak de arah...dan seekor boyer sbg security,,,,fuuuh bosan arrr,so CM dok dpn PC usaha sampai boleh bunuh buaya tu..akhirnya aku berjaya...

cikgu mas berkata...

Salam Imran

buaya katak Sg Puchong jer,hehehe..

cikgu mas berkata...

Salam che pit...

buaya tu telah ku sembelih che pit,kulit yer disiat-siat...nk boyer pi Taman boyer arr kt sini dah tak de buaya...

RB,mempunyai pelbagai pengertian arr...

manzlie berkata...

salam cikgu mas..


alhamdulilah...

akhirnyerrr....
kini pasti....
kua merasaii....
diri sendri....


caya lah

waslam

cikgu mas berkata...

salam khairyn

thanks u,aiik faham ker story yer,hehehe...

cikgu mas berkata...

salam sonata..


cam ni cikgu cerita yer!!!

Sejak saya wat blog,semua follower saya tk boleh update entry terbaru,hanya cerita boyer jer yg kuar kt blog diaorg berbulan-bulan,so hari ni,saya godak tenet ni,dok kt blogger.com kt settin g saya cari puncanya...Alhamdulillah saya berjaya...

hehehe,,harap faham..

sonata anak kancil berkata...

CM - patut le..sebelum ni macam tak pernah update...tahniah la....dah ok...

~red~ berkata...

tahniah2 kak mas. hehe =)

cikgu mas berkata...

sayang ku noor

cheq dah tak boleh tahan tgk boyer tu bukan sajer dok bertapa dia kacau cheq dia libas2 ekor dia kt cheq lebam2 badan cheq dia libas,cheq geram ,cheq upah crocodile hunter pun tak leh selesai cheq tembak mati jer,habis cerita...tak payah tunggu raya korban..

tul tu bawak dua mamat yg sayang buaya tu pi zoo...kesian kt depa,hehehe,,cheq come dgn title ratu buaya,heehe,,ok gak ek..

cikgu mas berkata...

salam cik lie

hehehe..tq..tapikan lagu tu salah tu.meh bagi lirik yg betul,,romantik lagu ni awat bagi salah lirik..nyanyi ek,,

Ketika hati ku di lukai akibat cinta
Tak ku duga oh tanpa ku sedari
Menjelma dia...
Bersama manis bicara
Terasa bayu asmara
Bolehkah ku bercinta lagi sangsi berkata

Walau ku manis diarus curiga melangkah jua
Ingin ku melupai segala cerita lama
Semakin hari berlalu semakin cinta berpadu
Lembutnya kilauan sinar cahaya hatinya

Akhirnya kini pasti
Ku merasai cinta nan suci
Bahagia pabila ku bersama
Sungguh indahnya
Hadir dirinya suatu kurnia
Daku gembira... auw !

Semakin hari berlalu
Semakin cinta berpadu
Lembutnya kilauan sinar
Cahaya hatinya

Akhirnya kini pasti
Ku merasai cinta nan suci
Bahagia pabila ku bersama
Sungguh indahnya

Akhirnya kini pasti
Ku menemui cinta abadi
Akhir kini ku kembali jua alam asmara
Akhirnya

dari kak nita,hehehehe

cikgu mas berkata...

salam red

tq yer dik,nanti boleh tgk cerita terbaru from cm..

cikgu mas berkata...

salam sonata

alhamdulillah,faham dah dia,selalu datang sini arr

manzlie berkata...

salam cikgu mas..

amboi dia siap bagi lirik satu lagu terus...ni mesti kaki tengok Jgn Lupa Lirik nih or kaki karaoke..heheh


lirik tadi sesuai lah untuk cikgu..

waslam

Dr Chenta berkata...

tahniah cikgu mas!!!

mungkinkah hanya jasadnya sahaja yg telah hilang namun semangatnya masih marak dan berkobar-kobar???

rezeki berkata...

Salam CM,
itu yang umah CM nmpk lain , dah cat baru . Tahniah CM .

rezeki berkata...

Salam CM,
tu namanya buaya tu mati dalam iman psl bulan posa.

apiz hensem berkata...

kak noor lupakan saya.. :(

apiz hensem berkata...

alamak... kesilapan.. abaikan komen di atas

komen sebenar : kak mas lupakan saya... :(

Che' Pit berkata...

apiz2, ko mmg mudah lupa, ngeh ngeh ngeh..

Hmm la kata Ratu Buaya tapi awat sampai kena libas dgn buaya sdiri sampai lebam.. hmm binatang makan tuan ni ni..

cikgu mas berkata...

salam Dr Chenta..

betul tu biar hancur jasad dikandung tanah semangat dan cinta boyer tu terus membara...Insyallah..

cikgu mas berkata...

salam cik lie

lirik cikgu beri pulak sesuai untuk cik lie,hehehe...

Kak As. berkata...

salam,

kalau dah bonoh boya tu jangan dok bela lagi boya.

ingat tu CM.

betoi kata pijal tu, boya ni kalau lapaq dia makn tuan .

pas ni CM bela Dhob plak. pesan kat CL suruh bawa balik nohh.

cikgu mas berkata...

KOMEN NI KHAS UNTUK APIZZ HEMSEM YG AMAT DICAYANGIII...

ALAH-ALAH COME ADIK AKAK..AKAK TERMISS ARRR,MLM TADI K.MAS SAKIT GIGI..NAMPAK APIZZ TAK PERASAN PULAK TERTINGGAL...

JANGAN MAJUK ARR,NANTI K.MAS BUATKAN KASUT RAYA KULIT BOYER,,,,BIARLAH 1000 KOMEN DTG TAPI KALAU APIZZ TAK DATANG JENGGUK RESAH GELISAH HIDUPKU DI ALAM MAYA NI(HEHEHE...AYAT-AYAT BOYER)

cikgu mas berkata...

salam rezeki


hehehe rezeki ni ada-ada jer dia..aahkan boyer tu mati dalam iman...di bulan ramadhan yg berkat ni..


nak raya kan umah CM cat baru.tu,,

cikgu mas berkata...

salam che pit


buaya tu kalau kurang makan dia libas tuan,tu yg CM bunuh tu...

ngeh,ngeh,ngeh (eeeh aku suka lah bunyi gelak ni sampai ke mekah bunyi ni ada...hehehe)

cikgu mas berkata...

salam kak as..



hehehe,,kak as pun pandai wat lawak,,ye lah saya nak bela DHAB,,berguna tu,hehehe..

kak selamat berpuasa,akak sekeluarga...hmm rindu rasanya..

||alis|| berkata...

ulasan ke -40!

alis ucapkan tahniah..
patutlah bila carik blog CM takde kat bawah bloglist alis..

terkejutnya blog CM ada di atasss. :P

tahniah sebab berjaya membunuh buaya itu CM.

Hanis berkata...

kak mas,

best laaa pula lagu tu...hahahah

ummi humaira berkata...

salam CM .. ummi kenal mu dr blog CL ..nasib baik le dah bunuh buaya tu , kalu tak tetamu yg baru berkunjung ni pun kena gak noooo .

Cik Amy Sensei berkata...

salam cikgu mas...wahhh ramai peminat di sini yekk...

cikgu mas berkata...

Salam sayang ummi

saya selalu ke blog ummi untuk meninjau tazkirah bermakna disana,teruskan menulis,dan jangan segan2 datang ke sini,boyer tu dah pun disolosaikan,jgn bimbang noooo!!

cikgu mas berkata...

Salam Aliss

tq,untuk aliss jugak CM buat camni???

cikgu mas berkata...

salam hanis

bestkan lagu tu,hmm lagu zaman cik lie...

cikgu mas berkata...

salam cikgu Amy

diaorg ni kawan2 yg sangat saya sayangi,termasuk Amy,selalulah mai sini..

datang menjengukku

Dian Sastro

di saat waktu berhenti...
kosong dimensi membutakan mata,
memekakkan telinga
lalu diri menjadi hampa
saat paradigma dunia tak lagi digunakan untuk menerka*
sadarku akan hadirmu,
mematahkan sendi2 yang biasanya tegak berdiri

WHEN I NEED YOU, I JUST CLOSE MY EYES AND I WITH YOU....

WHEN I NEED YOU,  I JUST CLOSE MY EYES AND I WITH YOU....
AND ALL THAT I SO WANT TO GIVE YOU,ITS ONLY A HEARTBEAT AWAY..........I LOVE YOU...

Doaku dalam hidup yang sementara..

Doaku dalam hidup yang sementara..
Ya Rabbi..izinkan aku menjadi...seperti pepohon rendang yang memayungi insan sekelilingku dengan cinta dan kasih sayang yang bersulam redhaMu..sampai masa pohon ini akan kering dan mati namun tersenyum puas tika dirinya menyembah bumi..

Life must go on........

Life must go on........
When u need a shoulder to cry on..i ll be there....

PERSAHABATAN ITU KEKUATAN...

Just for Today