yg sudi bersama cm....

Selasa, April 17

Singapore City,,,


Pengalaman pusing-pusing Kota Singapura adalah sesuatu yang manis untuk saya kenang.Kami mula sampai seawal 8 pagi dan berakhir sekitar pukul 12.00 mlm.Kami mengguna sepenuhnya perkhidmatan pengangkutan awam di sana,Seperti KL ,Singapura adalah sebuah bandar besar dengan bangunan pencakar langit.Antara yang menarik kami menikmati wajah malam di Kota Singa dari puncak Marina Bay dengan bayaran SD20...layan gambarr yarrrr......

                                           Kami pusing town naik SMRT,,,cam LRT di Kulompo ni
                                         View Singapore city dari SMRT....
                                         Tasik atau lombong tinggal yg kami nampak,,,
                                                Marina Bay dari jauh,,,,
                                          Bangunan pencakar langit di Singapore city,,tu Maybank

                                         Esplanade,,Singapore,,,kubah yang dikagumi oleh pencinta senibina
                                                 Bas yang membawa pelancong...
                                              Tempat wajib ,,,jika sampai di Singapura/..
                                            Geng cik kiah,,,pusing2 Singapura,,,
                                         Singapore river cam sungai Melaka...

                                                  Malam yang indah.....
                                           Nite at Marina Bay....

4 ulasan:

mama ju, berkata...

Aslkm

Wah seronoknya ke spore!
Ceritalah lagi.
Mama masih tercari2 satu saudara, tak tau dia pindah mana selepas kawasan istana kg gelam jadi tpt shopping.

rosli berkata...

CM,

Singapore makin cantik

atuk berkata...

Assalamualaikum CM

masih berangan nak ke sana

CM berkata...

salam

mama ju,: cm doakan mama bertemu kembali dengan saudara di sana

En Rosli: tu lah kali pertama CM ke Singapura,,bandar bersih dan teratur.

Atuk: Moga impian jadi kenyataan..

datang menjengukku

Dian Sastro

di saat waktu berhenti...
kosong dimensi membutakan mata,
memekakkan telinga
lalu diri menjadi hampa
saat paradigma dunia tak lagi digunakan untuk menerka*
sadarku akan hadirmu,
mematahkan sendi2 yang biasanya tegak berdiri

WHEN I NEED YOU, I JUST CLOSE MY EYES AND I WITH YOU....

WHEN I NEED YOU,  I JUST CLOSE MY EYES AND I WITH YOU....
AND ALL THAT I SO WANT TO GIVE YOU,ITS ONLY A HEARTBEAT AWAY..........I LOVE YOU...

Doaku dalam hidup yang sementara..

Doaku dalam hidup yang sementara..
Ya Rabbi..izinkan aku menjadi...seperti pepohon rendang yang memayungi insan sekelilingku dengan cinta dan kasih sayang yang bersulam redhaMu..sampai masa pohon ini akan kering dan mati namun tersenyum puas tika dirinya menyembah bumi..

Life must go on........

Life must go on........
When u need a shoulder to cry on..i ll be there....

PERSAHABATAN ITU KEKUATAN...

Just for Today