yg sudi bersama cm....

Ahad, April 15

Bagan Lalang...aktiviti hujung minggu..

Jarak antara rumah CM dan Pantai Bagan Lalang hanya sekitar 30 minit memandu.
Kami sekeluarga memang kerap ke sini.dekatkan boleh menghabiskan waktu petang di sini.Banyak juga aktiviti boleh di lakukan disini,,,,antaranya..


Boleh bawak anak2 menunggang kuda,,,pssst kuda jalan satu round jerrr,,,rm 5 hengget 2x pusing.

                                  ada gerai2 penjaja yg jual alatan-alatan dan permainan pantai,,banyak
                                      orang main layang-layang disini....

                                   Aktiviti makan-makan apa lagi layan seafood arrr,,,banyak restoran
                                seafoood disini,,dengan harga hmmm,,boleeh lah tahan taklah mahal,,tak jugak murah
                                    sepanjang jalan menuju bagan lalang anda pasti akan jumpa
                                      gerai-gerai jual buah naga,,,maniss,,kami mesti beli jika ke sini
                                     Gold coast Sepang,,,rege biliknya tak mampu den,,,rasanya kalau
                              peak season mencecah from 600++hingga ribu-riban semalam
   
                                          pepahat menu yang menjadi kegemaran kami sekeluarga,,,,
                                banyak tul orang putih kat Sepang Gold Coast tu,,,pantainya terkawal dan
                              persendirian..leh sekondeng jerr ,,,masuk ,,,no,no entry...pengunjung awam lh main
                              kat luar jer....


          Bagan lalang ni takde lerrr syanteeek sangat,,,tapi kalau rindu sangat nak nengok laut n sunset meh ler datang sini,,,,boleh lah tahan,,,,tapi airnya dah kehitaman,,,ada jugak org bermandi manda,,tapi sesuai gak nak berkhemah dan berbaque bersama keluarga......ada chalet2 persatuan nelayan dan ada juga hotel Sri Malaysia selain Sepang Gold coast yang mahal itewwww,,,,,memang ler mahal dalam laut k...pasal makan jgn risau melambak tempat makan,,siapkan duit ajer.....

6 ulasan:

afeezz berkata...

assalamualaikum CM : ermmmm... tak pernah lagi smpi sini....

Laila KPAS berkata...

Salam CM..wahh best nya...

mama ju, berkata...

Salam CM

Lama betul mama tak ke sini. tentu dah byk berubah.
Bertuah CM selalu ke sini sinun, mama boleh kata hari2 ke putrajaya je., tpt tu paling selesa dan paling seronok utk aktiviti harian..suami kata dah puas berjln (hehe mama masih teringin..

Cuti ni ke mana?
moga terus menulis.
Klu ke Equine tu singgahlah.

CM berkata...

salam

afeez: walaikumsalam,,,meh lerr ke Sepang ,,boleh terus ke PD ikut sini..

Laila KPAS : tq kerana sudi berkunjung meh lerr ke Sepang

Mama Ju: CM memang suka berjalan rasa tenang dapat berjalan,,

Norzi Beautilicious House berkata...

Menariknya..memang selalu juga ke sini tp tak pernah nampak kuda ;)

Dan pepahat tu nampak menarikla CM.....norzi tak pernah makan pepahat..

Anis Mun berkata...

Boleh tau lokasi kuda tu dimana? Email saya anis.mun22@gmail.com tq :)

datang menjengukku

Dian Sastro

di saat waktu berhenti...
kosong dimensi membutakan mata,
memekakkan telinga
lalu diri menjadi hampa
saat paradigma dunia tak lagi digunakan untuk menerka*
sadarku akan hadirmu,
mematahkan sendi2 yang biasanya tegak berdiri

WHEN I NEED YOU, I JUST CLOSE MY EYES AND I WITH YOU....

WHEN I NEED YOU,  I JUST CLOSE MY EYES AND I WITH YOU....
AND ALL THAT I SO WANT TO GIVE YOU,ITS ONLY A HEARTBEAT AWAY..........I LOVE YOU...

Doaku dalam hidup yang sementara..

Doaku dalam hidup yang sementara..
Ya Rabbi..izinkan aku menjadi...seperti pepohon rendang yang memayungi insan sekelilingku dengan cinta dan kasih sayang yang bersulam redhaMu..sampai masa pohon ini akan kering dan mati namun tersenyum puas tika dirinya menyembah bumi..

Life must go on........

Life must go on........
When u need a shoulder to cry on..i ll be there....

PERSAHABATAN ITU KEKUATAN...

Just for Today