yg sudi bersama cm....

Isnin, Mei 24

hmm nak update...tp tak bermood arr,,,layan citer ni yer..(outing)





Asalnya ada satu mini gathering nak berlaku di Saba Restoran Cyberjaya ni...
tapi dah kita merancang tapi Allah yg menentukan gathering geng2 PDKM terpaksa dibatalkan saat akhir
..tapi dah CM mmg dah merancang lama outing ni CM meneruskan jua bersama Taj,Tika dan Nazir.....kebetulan nazir ada masa terluang kerana hadiri course di Putrajaya..




Ni pinggan CM....kami order CHicken Khabsah dan Lamb Khabsah......
CM mmg tengah laprr masa tu sebab mengosongkan perut untuk ini...so aku menikmatinya dengan begitu nikmat....hmmm tersegan dgn nazir sebab makan banyak..

Taj kata yg CL belanja lg besttttt....
laaaaa memang arrr ,....sajer jer dia nk watt kita jelesss tau..


Begitu ayu dan sopan tika tu....anak dara kan!!! makan pun controll gituu...
hehehe sori tika.....


ni pun control sopan santun orang nyerr....berkenan cm nengok yer..
yg nampak tangan tu sapa??? makcik lah!!!tak nak lah interframe.!!!.
sori jugakk pada nazir..dia pun tak suka interframe sebenarnya tapi cm publish gak gambar ni..



Pas tu jam dok tunjuk kul 4..nazir bergegas ke Subang kerana ada kerja ,
CM ajak Taj dan Tika pusing Putrajaya...kami singgah di Masjid Sultan Zainal Abidin atau orang sini panggil masjid besi..
hmmm kagum dgn keluasan masjid ni dan panaroma yg sangat indahhh....




Bond girl kerrr...hehehehe...layannnnnn....
bergaya di taman masjid,,,


Gaya apa ni??????
hanya mampu mengigit jari katanya....
hehehehe  ...sabar ekkk...tak lari gunung di kejarrr....



Tempat ni sangat bersih dan selesa nak berguling sakan pun bolehh!!!...
Gaya manja adikkk dan kakak...




19 ulasan:

kak su berkata...

Salam CM

Wow seronoknya...makan2 gan kekawan kan...Tahniah.

Wslm

kak su berkata...

Rasnya macam melepaskan rindu kat makanan kat mekah jer...

Akak pun teringin nak makan nasi mandy nii..hee..heee..

Wslm

manzlie berkata...

salam from Makkah..


cikgu...tunggu nanti kemunculan James Bond tau..sebab dah ada 'bond girl' tuh...


wsalm

Ayah Zain berkata...

salam cm,

sampai hati interframe si jejaka pemalu tu, ari tu masa dia datang umah az siap pesan tau.

rindu lak nak dengau gelak cm, nanti az nak buat panggilan hangit

rezeki berkata...

salam cm

heheheheh depa siap giling2 lagi kat sana
cm tukang hambek gambar

sib baik cm tak guling sekali hehe

nazir tu bukan apa , dia tgh memikir
"aku makan banyak ni, jap lagi nak menyelam, karang timbul pulak" hehehe

Hajah Zainab bt Abdullah berkata...

salam CM,

awas! james bond dari Makkah nak datang tuh...hehehe

mama ju, berkata...

Aslkm

Tersangatlah SORII......memang rasa bersalah...

Wah pemalu betul Nazir dan Tiqah tu makan.....

Bestnya kauorang...terubat gak tengok gambar2 ni...tak sangka Tiqah dan Taj gambar glamour macam tu...

NGINAP SRENGENGE berkata...

salam cm,

lama tak layari kat sini.
Moga sihat dan aman sejahtera.
Bang Samad in realiti tak dak citer ke ?

Wassalam.

afeezz berkata...

salam CM : wah3... over betul minah berdua tu berposing, sib baek takde patung hensem... klu tak, jadi mangsa patung tersebut (macam adegan kat Sunway Pyramid)

taj berkata...

Salam CM....


ouitttt...pasal apa hang kuarkan gambaq yg ini....aduhhh

CM nih...memang nak kena nih...tak adil tau, gambar CM tak kuaq pun...itu lg ngancam....

Noor berkata...

Salam CM..

owowww.. gadis james bond ala-ala hindustan.. siap guling2 lagi.. opsss.. guling2 dalam iman kat masjid.. heh heh

SiNoMoSa berkata...

salam cm,

bukan main lagi kakak2 sy tue berposing hikhik..
seronoknya..

psst: malu2 meow si tikah & nazir tue eks..huhu

shami2 berkata...

Salam CM..

Adoii...dah lama aar tak tengok citer industan....ooooopsss mr bond ada kaa...

Nazir Amin berkata...

Salam CM...

aikss.. bila masa amik gambor tu..

KAMATO berkata...

saya kekadang lepaskan gian juga kat sabah restoran tu

blueCITY® berkata...

salam,
heeeeeeeeee
posing kaki ayam ya
hehhehe

Rozali berkata...

Assalamualaikum CM

sesekali n3 menjelma

pusing habih
masam filem hindi

CM tak guling sekali ke
he he

Wassalam

boxhousestudio berkata...

Salam CM

happy tengok korang...hilang tension kat ofis..enjoy!!!..tapi tang makan makanan Arab yang tak tahan tu...you all lepak lepak makan kat ne ni..nanti nak cari la...tapi sedap ke?

Ummi Humaira berkata...

salam CM...

kalu taj dgn tikah guling kira ok lg lar , bayangkan kalu akak yg guling kt situ , aduuuuuh satu dunia terkezuut . he he he

datang menjengukku

Dian Sastro

di saat waktu berhenti...
kosong dimensi membutakan mata,
memekakkan telinga
lalu diri menjadi hampa
saat paradigma dunia tak lagi digunakan untuk menerka*
sadarku akan hadirmu,
mematahkan sendi2 yang biasanya tegak berdiri

WHEN I NEED YOU, I JUST CLOSE MY EYES AND I WITH YOU....

WHEN I NEED YOU,  I JUST CLOSE MY EYES AND I WITH YOU....
AND ALL THAT I SO WANT TO GIVE YOU,ITS ONLY A HEARTBEAT AWAY..........I LOVE YOU...

Doaku dalam hidup yang sementara..

Doaku dalam hidup yang sementara..
Ya Rabbi..izinkan aku menjadi...seperti pepohon rendang yang memayungi insan sekelilingku dengan cinta dan kasih sayang yang bersulam redhaMu..sampai masa pohon ini akan kering dan mati namun tersenyum puas tika dirinya menyembah bumi..

Life must go on........

Life must go on........
When u need a shoulder to cry on..i ll be there....

PERSAHABATAN ITU KEKUATAN...

Just for Today