yg sudi bersama cm....

Rabu, Januari 23

Bercuti di Morib Gold Coast

17 Desember 2012 yang lalu,,suami CM menyerah voucher hotel dan tiket water theme park di tangan,,,kat mana tanya saya? Banting..katanya,,,,,saya tergelakkk kecil..alamakk jauhhnya belakang rumah jerr,,,tapii apapun pemberiannya mesti dihargai dengan sepenuh hati,,ok jugakk,,sungguh pun hanya sekitar 30 minit dari rumah,,kami jarang ke Banting...pantainya cantik..

Bila sampaiii hmmm no bad,anak pun happy dapat bermain air sepuasnya cuma waktu petang hujan,,cuaca tak mengizinkan namun boleh disambung waktu pagi...,cuma bila malam hari saya tak tahu apa punca kawasan ini berbau seperti air kumbahan,,saya terbau sendiri seperti mana yg banyak dibaca di internet,,namun tidaklah terlalu kritikal...dan bila malam hari kawasan ini happening dengan restoran mewah terapung di tepi pantai,,tapi malangnya banyak sungguh menjual air kencing setan tu,,dan mereka minum sambil duduk di kerusi-kerusi yang cantik mengadap pantai...

di hadapan lobi,,,sementara menunggu check in,,,mak oooii suami saya mengeluh bila proses beratur untuk check in mengambil masa sampai 45minit,,tu weekday tu,,weekend or public holiday tak dapat lah den nk membayangkanya..

kreditt untuk MGC ni bila bilikknya luas dan canteek...ada jakuzi gitruuu..tak puas mandi di bawah boleh berangan  diatas,,sambil pecah2 kan lemakk

gelungsurrrrr,,,,,anak cm enjoyy sungguh

dinnerr,,bersama pakej yg kami ambil,,,sedapp tauu,,kemain promote lg saya

mee udang katanya,,,bolehhlahhhh,,,

berlatar belakang kt bilik hotel

tapi kalau nk dibandingkan dengan Tiara Beach Resort di PD,,tempat ni lebih kecil,,bolehlahh nk basah2 kan badan

tapi bolehlah untuk percutian pendek,,satu tempat yang tak jauh dr KL,,,selain dr water park ,,ada pantai yg cantik,,ada spa,,ada lumba kereta yg kecik tu apa namanya buggy kot...hmmm,,,Gold Coast Morib kena beri saya menginap free ni atas promosi yg saya buat,,,hmmm dua tiga hari lepas saya tengok drama Hingga Hujung Nyawa kt TV3,,,,diaorang shooting episod bulan madu,,kt resort nii,,,lawalahh pulak....

7 ulasan:

precious moment berkata...

Salam..

Mcm best je Morib Gold Coast ni..
Wlpun rumah dkt aje, tp belum berkesempatan nk pergi lg..huhu :)

Juhariah Johari berkata...

Salam maulid rasul CM

Hebat juga. Tapi sayang dulu dulu morib bersih dari air sy tu...

Khai @ Wan berkata...

assalamualaikum kak mas, marwan, dina! ;)

atuk berkata...

Assalamualaikum CM

saya pernah tengok drp luar ajer.....

CM berkata...

salam semua..

precious moment: Cubalah ada kalau rasa nk bercuti dekat2..

Mama Ju: ye betul tu air pantai di Morib tak sebersih dulu

Khai@wan:,,,walaikumsalam,,nice to meet you,,sweet n nice guy u re..

Atuk:

Masuklah atuk,,rehat2

CM berkata...

salam semua..

precious moment: Cubalah ada kalau rasa nk bercuti dekat2..

Mama Ju: ye betul tu air pantai di Morib tak sebersih dulu

Khai@wan:,,,walaikumsalam,,nice to meet you,,sweet n nice guy u re..

Atuk:

Masuklah atuk,,rehat2

Bui Junaidi berkata...

BESTNYA..MMG DLM PLAN NAK LANGKAWI..INSHA ALLAH

datang menjengukku

Dian Sastro

di saat waktu berhenti...
kosong dimensi membutakan mata,
memekakkan telinga
lalu diri menjadi hampa
saat paradigma dunia tak lagi digunakan untuk menerka*
sadarku akan hadirmu,
mematahkan sendi2 yang biasanya tegak berdiri

WHEN I NEED YOU, I JUST CLOSE MY EYES AND I WITH YOU....

WHEN I NEED YOU,  I JUST CLOSE MY EYES AND I WITH YOU....
AND ALL THAT I SO WANT TO GIVE YOU,ITS ONLY A HEARTBEAT AWAY..........I LOVE YOU...

Doaku dalam hidup yang sementara..

Doaku dalam hidup yang sementara..
Ya Rabbi..izinkan aku menjadi...seperti pepohon rendang yang memayungi insan sekelilingku dengan cinta dan kasih sayang yang bersulam redhaMu..sampai masa pohon ini akan kering dan mati namun tersenyum puas tika dirinya menyembah bumi..

Life must go on........

Life must go on........
When u need a shoulder to cry on..i ll be there....

PERSAHABATAN ITU KEKUATAN...

Just for Today