yg sudi bersama cm....

Selasa, September 15

Kembara Turkey-Cuci-cuci mata di butik pakaian kulit di Kursadasi Turki

Sambung sikit yer.....Pagi tu sebelum kami dibawa ke Tapak Ephesus City kami dibawa cuci-cuci mata ke Butik pakaian kulit dan barangan kulit yang terletak tidak jauh dari hotel kami.Sesampainya kami ,kami diraikan dan dibawa ke bilik pertunjukan fesyen dan dijamu dengan teh epal yang nyaman. Butik tu namanya Emelda. Dapatlah kami tengok model-model Turki beraksi,,hihihi


Bergambar di Lobi Butik Emelda

Memaparkan 20150605_085644.jpg
Harganya telan air liur....

Memaparkan 20150605_093533.jpg
hand bag yang dipamerkan dlm cermin kaca di luar butik,urus niaga dan tag harga dalam USD
Memaparkan 20150605_090628.jpg

Yang mampu dan bawak duit banyak...bisa sahaja shopping-shopping..harganya bermula dengan USD500,,,huhuhuhu....
Memaparkan 20150605_085715.jpg
Cantikkan kulit ular dengan bulu bulu gituu
Memaparkan 20150605_090708.jpg
hakak berkenan sangat yang ni tapi harganya mencecah 6k

Hmm..akak cuma mampu cuci-cuci mata jer,,,,tapi kerana tak mau menyesal akak beli jugak jaket kulit di Turki tapi cm beli di kedai-kedai biasa di Bursa dengan harga 290TL..convert darab 2 jer dgn RM...cantik jugak,,lebih murah daripada harga di butik..jadiklah kan..nak beli pun cuaca di Malaysia bukan sesuai sangat nk pakai selalu..

3 ulasan:

afeezz berkata...

apasal gambar tak kuar akhak sayang...

CM berkata...

ye kerrr..line you yg tak bagus kot

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

datang menjengukku

Dian Sastro

di saat waktu berhenti...
kosong dimensi membutakan mata,
memekakkan telinga
lalu diri menjadi hampa
saat paradigma dunia tak lagi digunakan untuk menerka*
sadarku akan hadirmu,
mematahkan sendi2 yang biasanya tegak berdiri

WHEN I NEED YOU, I JUST CLOSE MY EYES AND I WITH YOU....

WHEN I NEED YOU,  I JUST CLOSE MY EYES AND I WITH YOU....
AND ALL THAT I SO WANT TO GIVE YOU,ITS ONLY A HEARTBEAT AWAY..........I LOVE YOU...

Doaku dalam hidup yang sementara..

Doaku dalam hidup yang sementara..
Ya Rabbi..izinkan aku menjadi...seperti pepohon rendang yang memayungi insan sekelilingku dengan cinta dan kasih sayang yang bersulam redhaMu..sampai masa pohon ini akan kering dan mati namun tersenyum puas tika dirinya menyembah bumi..

Life must go on........

Life must go on........
When u need a shoulder to cry on..i ll be there....

PERSAHABATAN ITU KEKUATAN...

Just for Today