yg sudi bersama cm....

Rabu, September 22

Mood lepas raya..



cuti raya dah pun berlalu
tapi entah kenapa rasa letih lesu
semua rasa masih sejuk beku...
camner pun di sekolah kn pulun,,,,minggu ni trial SPM akan berlangsung.....
good luck n all the best untuk semua pelajarku..

10 ulasan:

imanshah berkata...

Selamat menanda selepas ini!!

imanshah berkata...

Selamat menanda selepas ini!!

Aki44 berkata...

Salam CM...

Raya, raya jugak tapi tugasan yg diamanahkan perlu diteruskan.

Selamat bertugas

SiNoMoSa berkata...

salam kak mas,

mood raya sana sini..hihihi

afeezz berkata...

salam kak mas : mood raya saya dah lama takde.. hahahah

Rozali berkata...

Assalamualaikum CM

kesian anak2 yg ambil UPSR
tengah seronok raya
kena menjawab soalan pulak

Wassalam

manzlie berkata...

salam cikgu mas


kuih raya ada tak...?/



waslam

Kak Sidah berkata...

salam CM,

Banyak makan ker Cm, atau penat masa kat kampung raya tu, anyway selamat memulakan tugasan..raya tetap raya..

rezeki berkata...

salam cm

tanda buku sambil pejam mata je mcm cikgu saari tu hehehehehe

abang sulong berkata...

Salam,

Pandai posing le putera & puteri cikgu ni.. ni misti mak dia ajar ni style bergambar..

datang menjengukku

Dian Sastro

di saat waktu berhenti...
kosong dimensi membutakan mata,
memekakkan telinga
lalu diri menjadi hampa
saat paradigma dunia tak lagi digunakan untuk menerka*
sadarku akan hadirmu,
mematahkan sendi2 yang biasanya tegak berdiri

WHEN I NEED YOU, I JUST CLOSE MY EYES AND I WITH YOU....

WHEN I NEED YOU,  I JUST CLOSE MY EYES AND I WITH YOU....
AND ALL THAT I SO WANT TO GIVE YOU,ITS ONLY A HEARTBEAT AWAY..........I LOVE YOU...

Doaku dalam hidup yang sementara..

Doaku dalam hidup yang sementara..
Ya Rabbi..izinkan aku menjadi...seperti pepohon rendang yang memayungi insan sekelilingku dengan cinta dan kasih sayang yang bersulam redhaMu..sampai masa pohon ini akan kering dan mati namun tersenyum puas tika dirinya menyembah bumi..

Life must go on........

Life must go on........
When u need a shoulder to cry on..i ll be there....

PERSAHABATAN ITU KEKUATAN...

Just for Today